Thomas Knudsen bliver ny direktør i Odsherred Kommune
21.03.2024

Thomas Knudsen bliver ny direktør i Odsherred Kommune

Thomas Knudsen tiltræder 1. maj og får ansvaret for to af kommunens centre: Center for Erhverv, Teknik og Kultur samt Center for Social og Arbejdsmarked.

Thomas Knudsen tiltræder som ny direktør 1. maj i stillingen, som bliver ledig ved Torben Greves afgang.

Thomas Knudsen kommer fra et job som kommunaldirektør i Faxe Kommune, hvor han også tidligere har været direktør med ansvar for flere forvaltningsområder, herunder også de fagområder, han nu får ansvaret for i Odsherred.

”Jeg er glad for, at vi i Odsherred Kommune kan ansætte en så erfaren og dygtig direktør fra et felt af meget kvalificerede ansøgere”, siger Odsherreds kommunaldirektør Claus Steen Madsen.

Thomas Knudsen har arbejdet med ledelse i kommunalt regi siden 2007 og ser frem til at fortsætte med at gøre det i Odsherred Kommune – i en ledelsesrolle der favner flere områder, som er afgørende for kommunens udvikling.

Stor ledelsesrolle

”Jeg glæder mig til at være med til at gøre Odsherred Kommune stadig mere indbydende i forhold til erhvervslivet og turismen og fremstå som en kommune, der virkelig vil dem og er nem at arbejde sammen med”, siger han.

”Og så er jeg meget optaget af, hvordan fremtidens beskæftigelsesindsats kommer til at se ud. Her har regeringen lagt op til en reform, men samtidig det er vigtigt at fastholde den positive udvikling, som vi ser lige nu. Og så er der hele opgaven med at holde økonomien i ro”.

Thomas Knudsen er uddannet lærer og har desuden en master i organisationspsykologi og en diplomuddannelse i ledelse.

Bor i Odsherred

I sin nye stilling bliver han – udover erhverv og beskæftigelse – øverste chef for det tekniske område, der har stor bevågenhed både fra borgerne og politisk. Også klima- og bæredygtighedsdagsordenen, der har en høj prioritet for Odsherred Kommune, bliver en del af Thomas Knudsens ansvarsområde som direktør.

Thomas Knudsen er allerede tæt knyttet til Odsherred, da han de sidste 20 år har boet ved Ordrup Næs og fra 2003 til 2005 var lærer på Vallekilde Hørve Friskole.

”Jeg oplever, at kommunen har en stor underskov af kulturtilbud, som jeg ser frem til at lære bedre at kende og skubbe på i positiv retning, så de mange sommerhusgæster også får glæde af det”, siger han.

Thomas Knudsen er gift og har tre børn i alderen 14-19. Fritiden bruger han blandt andet på landevejscykel og mountainbike – og på at nyde Odsherreds natur.